life coaching

Sportcoaching

Als je je conditie, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie wilt verbeteren, ben je bij Body2Mind aan het juiste adres. Sportcoaching is namelijk een van onze specialisaties. We stellen samen met jou een trainingsprogramma op, geven je uitleg over allerlei verschillende oefeningen en motiveren en stimuleren je om met het schema aan de slag te gaan. Met als resultaat dat je je energieker, fitter en vitaler voelt.

Lees meer
mindfulness Based Cognitieve Therapie

Mindfulness Based Cognitive Therapy

Als je merkt dat je verleden je belemmert, of dat zorgen om de toekomst je beperken om in het hier en nu te leven, kun je veel baat hebben bij Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT). Dat is een trainingsvorm die (onder andere) meditatietechnieken combineert met bepaalde aspecten van cognitieve gedragstherapie. Het doel van deze therapie is dat je meer grip krijgt op je gedachten en gevoelens – en dat je uiteindelijk weer de baas wordt van je eigen gedachten.

Lees meer
trainer bewust hardlopen

Bewust hardlopen

Zit je er altijd tegen aan te hikken om je hardloopschoenen aan te trekken? En moet je jezelf altijd met veel moeite naar buiten sleuren? Bewust hardlopen maakt hardlopen niet alleen leuker, maar ook meer ontspannen en minder belastend. We kijken samen naar wat je wel en niet kunt, en ontwikkelen op basis daarvan een optimaal looppatroon. Tijdens de trainingen oefenen we met je houding, beweging en ademhaling, want de techniek en beleving staan voorop. De afstand en snelheid zijn van secundair belang. Die volgen namelijk vanzelf als de basis goed is.

Lees meer
life coach

Lifecoaching

Als lifecoach helpen we je om je leven vorm te geven. Op persoonlijk, zakelijk én maatschappelijk vlak. Het doel: een groter zelfbewustzijn en meer inhoud en zingeving. En altijd draait het om de drie kernvragen: wie ben ik? Wat wil ik? En wat kan ik? Lifecoaching is een van onze belangrijkste specialisaties en leidt bij vrijwel iedereen tot meer zelfinzicht.

Lees meer
pedagogische hulpverlening

Sociaal-pedagogische hulpverlening

Hoe kun je een zinvol bestaan leiden? Over welke vaardigheden en mogelijkheden beschik je, en tegen welke beperkingen loop je op? In hoeverre gedraag je je zoals je denkt dat anderen dat van je verwachten? En accepteer je eigenlijk je eigen gedachten, gevoelens en ervaringen wel? Binnen ons sociaal-pedagogische-hulpverleningstraject analyseren we al deze vragen en kijken we welke oplossingen je ervoor kunt vinden. Daarbij zoeken we altijd naar een manier die bij jou past – want jóúw leven staat voor ons centraal.

Lees meer
trainer sociale vaardigheid

Sociale vaardigheden

Voor veel mensen is contact met anderen één van de belangrijkste dingen in het leven. Maar om écht contact te kunnen maken, heb je goeie sociale vaardigheden nodig. Daarbij kun je denken aan onderwerpen als assertiviteit, conflicthantering, overtuigingskracht, omgaan met agressie, samenwerken, teambuilding, enzovoorts. Op basis van voorbeelden uit je eigen leven helpen we je bij Body2Mind om al die vaardigheden verder te ontwikkelen, zodat je alles meteen kunt toepassen.

Lees meer

Counseling

Met counseling helpen we je om bepaalde problemen op te lossen. We zoeken antwoord op je vragen, helpen je om doelen te formuleren en stimuleren je om actie te ondernemen om die doelen te bereiken. Zo proberen we samen zicht te krijgen op blokkades die je persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Door herkenning en erkenning, begrip en acceptatie zul je leren om anders naar je problemen te kijken, waardoor er ruimte ontstaat voor oplossingen.

Lees meer