Fit4Seasons

Vind jij het ook zo heerlijk om buiten te sporten? Om al rennend te genieten van al het moois dat de natuur ons biedt? Dan is ons Fit4Seasons-programma iets voor jou: lekker buiten bewegen in een ontspannen en gezellige sfeer, waarbij iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen.

Bij Body2Mind vinden we het belangrijk dat iedereen in beweging komt. Maar we vinden het nóg belangrijker dat iedereen daar ook plezier in heeft. Daarom combineren we het nuttige met het aangename door onze Fit4Seasons-lessen in de buitenlucht te organiseren. Want wat is er nou fijner dan sporten in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug?

Invulling van de lessen

De Fit4Seasons-lessen bestaan uit allerlei verschillende vormen van beweging. Hardlopen, spieroefeningen en krachttraining zijn daar natuurlijk onderdeel van, maar er zit ook een competitie- en een spel-element in, en we zorgen er altijd voor dat de deelnemers voor sommige onderdelen met elkaar moeten samenwerken. Iedereen op zijn eigen niveau, en met zijn eigen snelheid of kracht. Zo blijft de hele groep gemotiveerd, en heeft iedereen plezier in het bewegen. Dat is immers waar het om draait. Want als je sporten léúk gaat vinden, blijf je het doen!

Praktisch

Met Fit4Seasons trainen we het hele jaar door met een gemengde groep, elke donderdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur. Op dit moment hebben we nog ruimte voor nieuwe deelnemers, dus als je wilt meedoen, dan kan dat! Voor 1 jaar betaal je € 165. De verzamelpunten zijn op een wisselende locaties. Je kunt het contactformulier invullen om je in te schrijven. Zien we je snel?

Contact opnemen
B2M fit body2mind
B2M fit body2mind
B2M fit Body2mind