Gelukkiger worden

Wat is geluk? Dat vragen we onszelf waarschijnlijk allemaal weleens af. En voor iedereen is het antwoord op die vraag anders. Maar één ding is bij voor veel mensen hetzelfde: we willen bijna allemaal gelukkiger worden. Bij Body2Mind helpen we je daarmee – of laten we je zien dat je eigenlijk al heel veel ingrediënten in huis hebt om gelukkig te zijn.

Geluk zit voor iedereen in andere dingen. De een zoekt het in geld, de ander in een fijn huis, een volgende wordt helemaal happy van zijn werk, en een vierde haalt geluk uit relaties en sociale contacten. Maar wat anderen gelukkig maakt, is eigenlijk helemaal niet relevant. De enige vraag die belangrijk is, is de vraag waar jíj gelukkig van wordt. Bij Body2Mind zien we het als onze taak om jou te helpen bij het vinden van een antwoord op die vraag.

Gelukkiger worden is geen doel op zich

In de eerste plaats is het belangrijk om je te realiseren dat gelukkiger worden eigenlijk geen doel op zich is. Natuurlijk is het fijn om je gelukkig te voelen, maar het is vaak juist de reis ernaartoe die dat gevoel veroorzaakt. Het is dus beter om te streven naar voldoening, en naar een leven dat lekker loopt. In onze sessies helpen we je om dat te bereiken.

Verschillende specialisaties

Bij Body2Mind hebben we verschillende specialisaties. Veel daarvan kunnen leiden tot een groter geluksgevoel. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met gesprekken, in de vorm van lifecoaching of counseling, maar het kan ook zijn dat jij juist meer fysieke uitdaging nodig hebt. In dat geval kunnen we bijvoorbeeld aan de slag gaan met sportcoaching, of met bewust hardlopen. Je zult verbaasd zijn hoeveel effect wat extra lichaamsbeweging op je geluksgevoel kan hebben.

Wil jij gelukkiger worden, of erachter komen wat jou nou echt gelukkig maakt? Vul dan het contactformulier in, dan plannen we zo snel mogelijk een gratis intakegesprek met je in. Bij Body2Mind gunnen we het namelijk iedereen om een gelukkiger leven te leiden.

Contact opnemen