workshop

Workshops

In de hectiek van het dagelijkse leven loop je jezelf soms voorbij. In onze workshops creëren we rust en ruimte, waardoor je de verbinding met jezelf (weer) kunt ervaren.

We bieden bij Body2Mind twee soorten workshops aan: workshops van 2,5 uur en dagworkshops. Tijdens die van 2,5 uur, die buiten in de natuur plaatsvinden, onderzoeken we op welke momenten van dag je een moment van rust kunt creëren. Daarmee bedoelen we: een moment waarop je bewust aandacht aan jezelf geeft, doelgericht en zonder oordeel, zodat je het moment in het hier en nu voluit kunt ervaren.

Nieuwe Meander

Onze dagworkshops organiseren we altijd met één of meerdere partner(s). Met Eveline de Kock van de Nieuwe Meander geven we bijvoorbeeld workshops over opmerkzaamheid voor de grootsheid in en om je heen. Aan de hand van verschillende werkvormen en oefeningen (zoals oog-handcoördinatie en tekenopdrachten) zoeken we de balans tussen binnen en buiten – in lichaam en geest én in ruimte en vorm.

Kung Fu Nijs

Samen met Remco Nijs van Kung Fu Nijs organiseren we workshops waarin bewegingsvormen uit de martial arts centraal staan. Ook hierbij werken we actief met de bewustwording van de coördinatie tussen je lichaam en je geest.

Myrthe Music

In samenwerking met Myrthe Ebbers van Myrthe Music geven we workshops waarin we ruimte creëren om je stem te laten horen. Ontspanning, lichaamshouding, ademsteun en jezelf durven te laten horen zijn voorbeelden van onderwerpen die tijdens deze sessies aan bod komen. Daarmee zijn ze ook heel geschikt voor groepen en teams die aandacht willen besteden aan samenwerking.

Interesse?

Heb je interesse in een van onze workshops? Zou je graag eens willen meedoen, of wil je er een organiseren? Vul dan het contactformulier in, of bel ons. We denken graag met je mee.

Contact opnemen