Dia 0 (85).1

Weekend Zweden

Soms moet je loskomen van je dagelijkse omgeving om bepaalde patronen te doorbreken. In het Zweedse Nybro gaan we op zoek naar hoe je meer rust, ruimte en balans in je leven kunt creëren, door in te gaan op onderwerpen als bewuste aandacht, omgaan met stress en belemmeringen, inspiratie en energie.

Ontspannen vakantie

In de rust van de prachtige Zweedse natuur organiseert Body2Mind een paar keer per jaar een weekend om tot rust te komen, in groepen van maximaal zes personen. Tijdens zo’n weekend kun je écht loskomen van je dagelijkse leven. Die afstand geeft ruimte – en biedt mogelijkheden. We gaan aan de slag met thema’s die je helpen om weer tot jezelf te komen, maar we nemen ook de tijd om Zweden te ontdekken, door typisch Zweedse uitjes te maken. Gezelligheid en lekker eten en drinken zijn een belangrijk onderdeel van dit weekend, waardoor het voelt als een ontspannen en inspirerende vakantie.

Programma

We gaan elke dag aan de slag met een nieuw onderwerp, zowel op theoretisch als op praktisch. Dat doen we ’s ochtends, als iedereen vol energie aan de nieuwe dag begint. Daarna gaan we eropuit, de deur uit. Wat we gaan doen is natuurlijk afhankelijk van het weer, maar je kunt er zeker van zijn dat je veel gaat genieten van de Zweedse natuur.

Ga je mee?

Denk je dat een weekend Zweden iets voor jou is? Heb je het nodig om even los te komen van de dagelijkse sleur en weer in contact te komen met jezelf? Of twijfel je nog of je mee wilt? Vul dan het contactformulier in – we denken graag met je mee.

Prijs: € 495 (all-inclusive!)

Contact opnemen