Eigen kracht

Bij Body2Mind zien we veel problemen voorbij komen. In alle rangen en standen, op allerlei vlakken en met de meest uiteenlopende oorzaken. Eén ding hebben al die problemen echter gemeen, en dat is de oplossing. Die zit hem namelijk altijd in je eigen kracht – want daar heb je vaak veel meer van dan je denkt.

Veel mensen lopen op een gegeven moment vast in hun leven omdat ze op de automatische piloot zijn gaan handelen. Dat gebeurt meestal niet bewust – het overkomt je gewoon – maar ineens ben je dan op een punt beland waarvan je niet goed weet hoe je er terecht bent gekomen. Omdat je geen bewuste keuzes hebt gemaakt, lukt het je ook niet om te bepalen hoe je verder moet. Maar gelukkig ligt de sleutel naar de oplossing altijd in jezelf.

Eigen kracht

Bij Body2Mind geloven we heel erg in onze eigen kracht – en ook in die van jou. Je bent veel sterker, besluitvaardiger en krachtiger dan je denkt, maar vaak duurt het even voordat je daarachter komt, bijvoorbeeld omdat je nog niet in een situatie heb gezeten waarin je die kracht nodig had. Als het erop aankomt, kun je echter altijd weer overeind krabbelen. En daar helpen wij je bij.

Een-op-eenbegeleiding

Door middel van een-op-eenbegeleiding en een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen gaan we aan de slag met jouw blokkade of probleem. Daarbij is het uitgangspunt altijd je eigen kracht. We kijken wat je allemaal al hebt en kunt, en gaan op zoek naar wat je nog nodig hebt om tot je optimale kracht te komen. Je zult zien dat je jezelf verbaasd doet staan van je kunnen. En het leuke is: dat heeft altijd al in je gezeten. Het is jóúw kracht – puur en alleen je eigen kracht – die wij laten schijnen.

Wil je ook steviger in je schoenen staan en meer leren vertrouwen op je eigen kracht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier hiernaast. We plannen dan zo snel mogelijk een gratis intakegesprek met je in.

Contact opnemen