Conditie verbeteren

Wil je je conditie verbeteren? Bijvoorbeeld omdat je niet lekker in je vel zit, of omdat je een specifiek sportdoel hebt? Dan ben je bij Body2Mind aan het juiste adres. Wij helpen je op een laagdrempelige manier en op jouw niveau naar een fittere versie van jezelf.

Je conditie verbeteren lijkt altijd een enorme uitdaging, vooral als je het gevoel hebt dat je conditie op dit moment heel slecht is. Maar we hebben goed nieuws: het is helemaal niet zo moeilijk om in vorm te raken. Het is vooral een kwestie van doen. Jezelf de bank af slepen en de deur uit stappen. De rest volgt vanzelf – en daar helpen wij je bij.

Kleine stapjes

Allereerst zorgen we dat we stappen nemen die bij jou sportdoel en je huidige conditie passen. Wil je een marathon lopen? Dan zorgen we dat je eerst moeiteloos één kilometer kunt rennen. Wil je sterker worden? Dan beginnen we met gemakkelijke spieroefeningen. En wil je simpelweg niet meer puffend en steunend de trap op lopen, of niet meer hijgend in de trein zitten als je gerend hebt om hem te halen? Dan beginnen we met kleine activiteiten die je conditie verbeteren. Je conditie wordt beter als je twee keer per week sport. Dat is dus maar een heel kleine tijdsinvestering – met een enorm resultaat!

Buiten sporten

Bij Body2Mind bewegen we het liefst buiten. Simpelweg omdat de natuur veel meer te bieden heeft dan een fitnessruimte of een sportzaal. Als je hardloopt in het bos, is het bijvoorbeeld veel makkelijker om jezelf uit te dagen dan wanneer je op een loopband staat. De omgeving wordt dan je motivatie: als je bij die ene boom daar in de verte bent, mag je even wandelen. En als je een donkere onweerwolk in de lucht ziet hangen, schiet je vanzelf in de volgende versnelling!

Samen conditie verbeteren

Nog leuker dan buiten sporten is sámen buiten sporten. Ook dat doen we bij Body2Mind. Elke donderdagavond komen we met een gemengde groep deelnemers bijeen om een uurtje intensief te bewegen in de buitenlucht. Lijkt het je leuk om daar een keer aan mee te doen? Lees dan hier verder over Fit4Seasons.

Ben je op zoek naar professionele begeleiding om je conditie te verbeteren? Vul dan het contactformulier in om een afspraak met ons te maken voor een intakegesprek. We hebben zin om samen met jou op pad te gaan!

Contact opnemen