Coach Veenendaal

Ben je op zoek naar een coach in Veenendaal? Iemand die je helpt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Iemand die je een fysieke uitdaging geeft? Of iemand die je helpt te achterhalen waarom je je zo moe en futloos voelt – en daar samen met jou een oplossing voor zoekt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Body2Mind heeft alles in huis om het beste uit jezelf te halen.

Een gezonde geest in een gezond lichaam: dat is het motto van Body2Mind. Wij zijn ervan overtuigd dat een goeie gezondheid in de combinatie van die twee zit. Zit er mentaal iets niet lekker? Dan merk je dat waarschijnlijk (ook) aan je lichaam. Heb je juist fysieke klachten? Grote kans dat je (op termijn) ook mentaal voor uitdagingen komt te staan.

Begeleidingstrajecten

Omdat lichaam en geest wat ons betreft zo hecht met elkaar verbonden zijn, zijn onze begeleidingstrajecten zó ingericht dat we zowel fysiek als mentaal aan de slag gaan met je hulpvraag. Bijvoorbeeld in de vorm van een fijne boswandeling terwijl we praten over je blokkades. Of in de vorm van een lekker potje sprinten om alle emoties eruit te zweten.

Buiten-coach Veenendaal

Het liefst gaan we bij Body2Mind buiten aan de slag. Als coach in Veenendaal kennen we de omgeving als onze broekzak, dus we weten de beste plekken er feilloos uit te pikken. Onze ervaring is dat je veel vrijer met elkaar in gesprek kunt gaan als je ongedwongen door een natuurlijke omgeving wandelt. En dat de emotionele drempel een stuk lager is als je ondertussen fysiek aan de arbeid bent.

Ben je toe aan de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Heb je het gevoel dat je klaar bent voor een frisse blik op je leven, en heb je zin om met ons over zowel de letterlijke als de figuurlijke drempel te stappen? Vul dan het contactformulier in – we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis intakegesprek.

Contact opnemen