Buiten bewegen

Bij Body2Mind doen we niets liever dan buiten bewegen. Als je een keer met ons meegaat, snap je gelijk waarom: we wonen om de hoek van de rijke natuur van de Utrechtse Heuvelrug. En daar kan niemand weerstand aan bieden!

Of het nou hartje zomer is of juist het midden van de winter, bij Body2Mind is er weinig dat ons ervan weerhoudt om de deur uit te gaan. We krijgen energie van de natuur en hebben het zelfs nodig om goed te kunnen functioneren. Lukt het een dagje niet om naar buiten te gaan, bijvoorbeeld omdat we ziek zijn, of omdat het écht heel hard stormt? Dan merk je dat gelijk aan ons humeur: dat zakt tot ver onder het nulpunt.

Goed voor je humeur

Omdat we zo van de natuur houden, was het voor ons een logische stap om er ook aan de slag te gaan met Body2Mind. Buiten bewegen is namelijk niet alleen goed voor je conditie, maar ook voor je humeur en je creativiteit – en laten die drie dingen nou precies zijn waar Body2Mind om draait. Bovendien verhoogt je weerstand als je regelmatig naar buiten gaat, en raak je er als het goed is zelfs minder gestrest van. En willen we dat niet allemaal?

Welke activiteit?

Wát je precies doet als je buiten bent, maakt eigenlijk niet uit. Een simpele wandeling kan al hartstikke heilzaam zijn, net als een rondje paardrijden of hardlopen, en als je dicht bij het strand woont kun je natuurlijk ook een potje beachvolleyballen of zwemmen. Vind je het moeilijk om jezelf te motiveren? Doe dan eens mee met onze Fit4Seasons-fitgroep op de donderdagavond: lekker buiten bewegen in groepsverband. Voor je het weet, wil je niet anders meer.

Heb je zin om wat meer naar buiten te gaan, maar weet je niet goed hoe? Vul dan het contactformulier in. We denken graag met je mee over een invulling die past bij jou en jouw conditie.

Contact opnemen