life coaching

Sportcoach

Als je je conditie, kracht, snelheid, lenigheid en coördinatie wilt optimaliseren, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen om je fysieke prestaties te verbeteren. Hiervoor stellen we samen met jou een trainingsprogramma op. We geven je uitleg over verschillende oefeningen en motiveren en stimuleren je om met het schema aan de slag te gaan. Met als resultaat dat je je energieker, fitter en vitaler voelt.

Lees Meer
mindfulness Based Cognitieve Therapie

Mindfulness Based Cognitieve Therapie

Mindfulness Based Cognitieve Therapie (MBCT) is een training die elementen van meditatietechnieken combineert met aspecten van cognitieve gedragstherapie. De training staat ook bekend als ‘Aandachtgerichte Cognitieve Therapie’ of ‘Training in Opmerkzaamheid’. Door de houdingskwaliteiten van Mindfulness in je dagelijks leven te integreren krijg je meer grip op je gedachten en gevoelens. Hierdoor ben je weer `Baas in eigen Brein’.

Lees Meer
trainer bewust hardlopen

Trainer bewust hardlopen

Bewust Hardlopen maakt hardlopen meer ontspannen en minder belastend. Er wordt gekeken wat de individuele mogelijkheden en beperkingen zijn om tot een optimaal looppatroon te komen.  Er wordt geoefend met houding, beweging en ademhaling. De techniek en beleving staan voorop en de afstand en snelheid zijn van secundair belang.

Lees Meer
life coach

Lifecoach

Als lifecoach helpen we je om je persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven vorm te geven. De keuze voor een life coach is een persoonlijke. Je wordt meer zelfbewust en gaat op zoek naar meer inhoud en zingeving. En altijd draait het om de drie kernvragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Lees Meer
trainer sociale vaardigheid

Trainer sociale vaardigheden

Sociale vaardigheden zijn de menselijke eigenschappen die je hebt om goed met de ander te kunnen omgaan. Voor veel mensen is het contact met anderen (vriendschap, relaties) één van de belangrijkste dingen in het leven. Onder het begrip sociale vaardigheden vallen verschillende vaardigheden, zoals: contact maken, assertiviteit, conflicthantering, overtuigen, omgaan met agressie, samenwerken, teambuilding, etc. We oefenen met voorbeelden uit jouw dagelijks leven, zodat je het geleerde meteen kunt toepassen.

Lees Meer
pedagogische hulpverlening

Sociaal Pedagogische Hulpverlening

Hoe kan jij een zinvol bestaan leiden? Welke vaardigheden en mogelijkheden heb jij, en tegen welke beperkingen loop je op? In hoeverre gedraag jij je zoals jij denkt dat anderen dat van jou verwachten? Accepteer jij je eigen gedachten, gevoelens en belevingen? Samen met jou analyseren we het probleem en kijken we welke oplossing jij hiervoor kunt vinden. Hierbij zoeken we naar een manier die bij jou past; het gaat tenslotte om jouw leven. En er is er maar één die jouw leven kan leiden: JIJ!

Lees Meer
mindfulness Based Cognitieve Therapie

Counseling

Het doel van counseling is om je te helpen bij het oplossen of hanteren van problemen, het vinden van jouw antwoorden op je vragen, het benutten van ongebruikte mogelijkheden en het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. We helpen je om doelen te formuleren en stimuleren je om acties te ondernemen om deze doelen te bereiken. Samen met jou proberen we zicht te krijgen op blokkades die je persoonlijke groei en ontwikkeling belemmeren. Door herkenning en erkenning, begrip en acceptatie zul je leren anders naar je problemen te kijken, waardoor er ruimte ontstaat voor oplossingen.

Lees Meer